Problem??

Jag börjar fundera på om jag har fått något sorts köp-problem nu, jag känner hela tiden att jag måste köpa köpa köpa.. Det är ju självklart inte okej! Jag har inte de pengarna lixom. Mami kommer typ  d ö d a  mig när hon ser räkningen från h&m.. Men jag kan ju inte låta bli!!? Och allt det jag beställt måste jag ju ha!

Jag börjar få ångest nu.. Teven köptes idag också, puuuhh vad mycket pengar!! Men så snygg den är, och vilken skillnad på bild och plats:) Så för mig var köpet verkligen nödvändigt. Japp! Men imorse när jag vaknade exempelvis, då började jag genast kolla på internet igen, efter mer att klicka hem, ja det är just det. Det är så bekvämt att bara klicka det där klicket så har man det på väg hem några dagar senare.. Men pengarna då?!!

Och på rasten på jobbet idag kollade jag på en hel del också, speciellt på skor. Så jag blir förmodligen skor-rikare imorgon? Jag tycker ju att jag behöver dem, för jag har ju inga "såna" stövlar / vinterskor.. Nu får det vara nog!!

Nog talat om mitt problem(?) nu.. Jag får helt enkelt lära mig att hålla i pengarna och vad ett pris är? Haha. Teven är på plats (men inte på väggen än) och jag är så nöjd:) Jobbet gick bra (som vanligt) och snabbt? Hihi. Och nu sitter jag här i soffan nyduschad och väntar på min älskling. Men han kommer inte förrän om en timme, lite mer.. Då blir det bara mys framför teven en stund innan det är dags att sova! Låter nog bli att sätta upp teven på ett tag för det ser helt okej ut nu med plus att man kan snurra själva "foten". Perfekt när man flyttar sig till sängen;)

Imorgon blir det sova hos älsko. Första gången på en vecka! Det dröjer typ sån tid för varje gång nu, men jag bor ju trots allt så gott som själv så det är mycket skönare att vara hemma tycker jag.. Men imorgon sover jag där. Hoppas på att vi kan åka iväg till Kungens Kurva en sväng så jag kan kolla på skor :) (höömm)

Nu blir det det Hitta hem och sen kollar jag nog lite på äntligen hemma.. Haha, vilken smak jag har!

Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback