What a night ;)

Lördagskvällen började väldigt segt, v ä l d i g t . Jag satt nästan och somnade hemma medans Cämi försökte peppa mig att jag skulle rycka upp mig. Haha. Jag var sjuuukt seg! Sen när det var tjugo minuter tills vi skulle åka satte jag igång och röra på mig så jag skulle bli taggad;)

När vi väl kom in till stan gick vi mot Claras, det var som alltid en lång kö där men vi stog i den tills vi kom in. Där inne var det väl inte heller så jättegrymt men kul hade vi! Vid kvart i tolv ringde älskling o sa att de var utanför men kön var för lång så vi skulle komma ut och dra vidare istället.

Så när vi kom ut var det bara börja röra oss mot Berzelli/Candy! Kön där var inte heller så kort även om klockan var över tolv. Men är det löningshelg så är det. In kom vi iaf och det var sjuuuukt bra där! Älskling, Sean, Kjelle, Mackan, Tomi, Tilda, Cämi + Halva hockeylaget som kom, plus Peter o Co, och gamla klasskompisar:) Riktigt kul! Vi stog på schlagergolvet nästan hela tiden men det var sjukt bra drag!

Halv tre bestämde vi oss för att röra på oss.. Jag hade kunnat vara kvar till stägning;) Haha. Hur som helst så när vi kom till tumba efter en himla lång bussväntan i stan så tog jag älskling och Cämi en taxi upp till mig. Superskönt! Vi var hemma kvart i fem, fast i vintertid var ju klockan bara kvart i fyra;D

Igår vaknade jag av min mobil kl ett. SHIT. När jag såg vad klockan var blev jag helt chockad, haha. Jag sover aldrig så länge fasstän jag festat ju! Men skönt var det verkligen.. Sen vaknade både älskling o Cämi typ direkt. Vi pratade massor om kvällen innan jag tog en dusch och sen börja vi packa ihop/städa.

När vi kom in till mami & papi visade dem vilka hus de ska bestämma sig emellan (flytten jag skrev om förut), båda villorna var snygga/bra. Jag kan inte riktigt fatta att det är på gång, på onsdag kommer mäklarn hem :O Jag sa bara oj redan, mamma ba ja vi räknar med att flytta härifrån i mars. Alltså till en lägenhet medans huset byggs! Då fick jag ont i magen.. Det känns så konstigt, liksom overkligt?! Men det blir väl bättre när jag får en lägenhet, så jag kan tänka på att jag ska flytta på riktigt och inte på att vårat hus är inte vårat hus snart.. Strange..

När vi var klara så körde papi oss till älskling, han betalade räkningar och sen tog vi hans bil till gula villan för att käka:) Efter det körde vi hem Cämi och på vägen hem till honom igen så skulle vi hyra film, men vi köpte istället en box med 12 kalla kårar! Höhö. Vi hann se två av de 12 skräckisarna igår, min mage mådde inte så bra efter;) Men eftersom vi började så tidigt hann jag se Ensam mamma söker också:) Sista avsnittet på söndag:(

Nu sitter jag här hos älskling. Om 20 minuter kommer Marie och hämtar mig o kör mig till jobbet, snacka om lyx:D Haha. Fast det hade varit bättre om jag vetat det igår för då hade jag kunnat sova längre idag (a)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback