A real friend <3

Jag har precis kommit från gympan, jag är glad att jag gick dit! Inte för att ha gympan, Utan för att jag fick träffa Cämi! Jag är så otroligt glad att vi är kompisar. Du är verkligen toppen, en riktig vän. Tack för idag, jag nästan sprang hem därifrån för att jag var så glad, samtidigt som jag ville springa tillbaka för att vara med dig mer <3 :)

Det blir nog ingen mer gympa nu, tack och lov. Den suger! Men det blir ingen mer isf för att det är för några, typ bara 6 ungar. Skönt. Jag saknar min visättra grupp<3 Men jag o Camilla (cämi) bestämde att vi ska ses på söndagar iaf då, för att träna:) Äntligen ska vi komma igång. På tisdag, förhoppningsvis!

När jag ändå håller på och berätta om hur bra vän Cämi är så kan jag fortsätta.. Det finns nämligen en till tjej som gör mig så himla glad. Tilda! Tomis Tilda:) Jag är så otroligt glad över att fått lära känna dig. Du är så äkta. Jag tycker det är så kul att vi har funnit varandra. En riktig vän. Du kommer vara otroligt saknad fr om Oktober:( <3 Love you girl.


image163
Jag ÄLSKAR bilden, för att vi är så jävla coola:)
 Tack Cämi & Tilda för att ni är bäst <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback