Fullt öööös!

Efter älskos match igår åkte vi hem och lagade tacos tillsammans:) Det var mysigt att hjälpas åt och sen dukade vi och tände ljus, eller älskling gjorde det faktiskt<3 Till maten tog vi varsin drink också, så det vart en helmysig lördags middag:)  Efter maten fixa jag ordning mig och så fortsatte vi med pimplandet.. Sen dök Sean, Mackan och Kjelle upp efter ett tag.

Vi lyssna på musik och förade, riktigt skoj faktiskt även om jag var ensam tjej;) Vi hann även med lite singstar! Haha. Sen tog vi en taxi ner till centrum och där på perrongen mötte vi Peter, Malin, Sarah, Pastorn, Dala, Lopez och fler.. Så tågresan blev lite högljudd! Tur att Lina klev på i tullinge och ändrade sig så hon följde med oss istället för det var aaas kul:D Vi mötte sen upp Johanna, Sofie, Irre, Thessan, Maria, Cissi inne i stan och drog till mera! Premiärkväll där och Sofie kände vakten så det var lungt.

Det var trevlig på Mera och hela kvällen var lyckad tills någon var tvungen att ändra på det.. SUCK. Men vi kom iaf hem, älsko, Mackan och jag tog taxi till tumba. Där hann min plutt med att hiva ur sig en del innan vi klev på bussen och åkte upp till mig. När vi kom hem skulle han ha the så jag gjorde ordning det och medans duschade han och borsta tänderna eftersom han spytt (HAHA) så när han satte sig på sängen åkte han ner så han låg, och poff så sov han :D AHAHAHA. Så jävla kul att han var så borta och inte jag! Skadeglädje är den bästa glädjen right? Hihi.

Så jag lät thet stå på bordet så släckte jag o la mig i sängen och somna så gott. Vaknade till sen och såg att han låg kvar där med handduken runt sig fortfarande:) Men sen hade han vaknat och fixat det. Jaja, kvällen var kul så länge den varade!

Imorse låg vi o drog oss, jag mådde inte heller prima.. Sen satte vi på Lord Of War som vi inte hunnit se ännu och när den var slut så åkte älsko och jag började röra mig mot gympan. Tur nog så kom det endast fyra barn så nu blir det ingen mer barngympa den här terminen:) Så jag o Cämi ska träna på söndagar typ. Hihi.

Efter gympan gick jag snabbt hem så kom älskling o hämta mig, vi skulle vara barnvakt åt Tilda ett tag så Camilla kunde städa och Micke spy i fred;) Han är sjuk stackarn.. Jag o T gick o köpte glass medans älskling tvätta lite bil. Sen åt vi alla glass och sen badade jag lillsnorpan innan vi skulle åka hemåt.

Nu sitter jag hos mig och ser på Ensam mamma söker! Jag diggar verkligen programmet, haha.

Nattinatti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback