Helgen i detalj (som vanligt)

Jaha, har inte blivit att skriva på några dagar så här kommer infon.

Fredags; Fick komma iväg från jobbet redan vid kvart i ett och precis då ringde Micke mig och sa att han fått sluta, så han kom och plockade upp mig:) Vi åkte hem till bremora då, eftersom att lillsnorpan sover middag på dagis så skulle jag inte hämta henne förrän 14 så hon fick sova klart. När vi kom ner till dagis hade Tilda redan fått syn på bilen så jag trodde hon skulle bli jättebesviken när det var jag som kom in på gården och hämtade henne, men nej då! Hon stannade till och när hon förstog att det verkligen var jag så sprang hon rakt emot mig och gav mig världens kram:) Sen fick jag absolut inte sätta ner henne.. Hon vart jätteglad (så roligt:D), pekade på mig o visade sina fröknar vem som kom, haha. Så söt! När vi sagt hejdå till dem och gick mot bilen stog Micke utanför den och då fick hon syn på pappsen och vinkade, söööööötnoooooos. Sen skratta hon hela vägen i bilen.

När vi kom ner till centrum skulle vi byta om på henne och precis när jag var klar med det så kom älskling körandes på parkeringen:) Han hade fått sluta tidigare så han kunde åka med oss in med detsamma. Tilda blev superglad när hon såg honom och satt o skratta i sin vagn. Direkt när vi kom in till stan så mötte vi Camilla och gick o åt, kommer inte ihåg vad stället hette men det var iaf buffe, kinamat:) Hur gott som helst. Sen kollade vi i massa affärer, såklart. Det blev ett par skor till Tildisen iaf, svarta nikeskor med rosa märke och snören, hur coola som helst:D Hon var så stolt. Älskling tyckte att hon skulle få dem nu iaf så det blev så!

När vi kom till tumba igen åkte vi raka vägen till maxi för att handla allt inför lördagen. Tomi & Tilda kom också dit. Det blev en hel del grejer. Sen åkte vi hem med allt och älskling satte på sina nya däck han köpte i torsdags, hur snyggt som helst blev det!

Lördags; Direkt när vi vaknade vart det full gång! Massa undanplockning, ställde i ordning borden, fixade i vardagsrummet, förberedde räkorna, duschning och sen var det dags för matchen. Tiden sprang iväg! Matchen gick skit bra och älskling gjorde ett snyggt mål;) Han lyckades även få en skitful tackling så han fick jätteont i bröstet, läskigt. Men det har blivit bättre nu iaf. På vägen hem från matchen stannade vi till o köpte lite saker vi glömt och hämtade is:) Sen när vi kom hem var det vääääldigt stressigt. Några hann komma innan vi var klara bara för vi var så "sena". När alla förutom Sean & Orre kommit så åt vi som skulle middag och sen när de kommit så satte vi igång med kräftorna! Det var väldigt trevligt och mysigt. Jättekul att Nettan kom, missed you so much<3 Efter kräftorna satte vi igång Singstar:) Vi körde lag och sjöng hur mycket som helst. Sen la jag ner och gick upp för att dansa istället! Så höll kvällen på. Vid fyratiden gick de sista, förutom Emmi & Mackan som skulle sova kvar med oss. Så det var verkligen all night long. Jag hade kunnat hängt på ännu längre, haha. En uuuuuur lyckad kräftskiva vart det verkligen, med massa singstar och dans! GREAT.

Söndags;
Vaknade inte förrän halv ett, lite jobbigt när man hade ett helt hus att städa ordning. Mådde väl inte så värst dåligt men lite kändes det, och som vanligt har man bara sig själv att skylla! Tack och lov var ju Emmi & Mackan här och hjälpte verkligen oss mycket. Det hade tagit så himla mycket längre tid utan er hjälp, TACK! Det är sjukt hur äckligt det kan se ut efter en festkväll hemma med bara kompisar, haha. USCH. När städningen var klar körde vi hem dem till M och sen handlade vi lite. Efter det blev det bara hem till älskling igen för att hämta mina gympagrejer och sen åkte vi upp till mig. När det blev dags för gympan tog jag en prommis till skolan medans älskling stannade hos mig. Gympan gick helt ok, kändes lite rörigt dock. Men nu vet man lite bättre hur "bra" barnen är, hur de kan lyssna och så. Nästa gång kommer gå mycket bättre helt klart! Så söta barn:D

När älskling plockat upp mig åkte vi och köpte pizza. SUPERGOTT. Vi hyrde även nya beckfilmen, asbra! När vi sett klart den var vi sugna på mer film så vi åkte tillbaka och hyrde Linas Kvällsbok. Också en bra film, lite töntig var den väl men ändå kul. Sen var klockan endast halv tio men båda två var helt slut så vi kila upp till sängen. Mys.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback