Mina päron är de bästa!

Nu är det helg, bannemej! Jag njöööt som bara den igår när jag äntligen fick gå ifrån jobbet:) Handlade allt till en smarrig middag och lite annat innan älskling plockade upp mig, skit bra tajming! När vi kom hem så orkade ingen av oss ens börja med maten dock, haha. Jag plockade (som vanligt) undan massa skit innan jag hoppa in i duschen. Efter den började jag iaf med middagen. Det blev lövbiff, potatisgrattäng och sallad, Smaskens! Och mitt i maten hörde jag papis bil så jag ropade in honom så han också fick middag, hos mig;) Hihi. Sen ringde vi ut mami också såklart. Så det blev en middag för "hela familjen". Riktigt mys.

Efter maten diskade jag allt och sen frågade älskling om vi skulle åka o hämta min fläkt som kommit nu, varför inte tänkte jag så vi åkte iväg till media markt direkt. Därefter stannade vi på maxi och sen blev det hem till Gittan & Janne för att äta kräftor/rääkor med dem, Werre, Marie, Micke, Camilla & Tilda:) Myyys. Vi åkte hemåt redan strax innan tio eftersom båda två ville sova/kolla film.

Idag råkade vi nästan försova oss, puhh. Jag vaknade iaf till och såg att det var en kvart kvar tills älskling hade samling :O Tur det. Så jag fick springa in o hämta nytvättade träningskläder till honom och sen när jag kom ut igen kom vi på att hans mobil var typ död så han fick ta min istället.. Sen kom han iaf iväg med en risifrutti i handen:) Efter denna rusch kunde jag inte somna om så nu sitter jag här istället..

Måste försöka komma iväg o köpa några upphängningsgrejer till fläkten idag också, bra att de talar om att man behöver det när man köper den, SUCK.. Och nej det kan man inte räkna ut själv eftersom man tror att det är klart för att sättas upp kanske! Hoppas mami & papi vill och kan åka iväg med mig då.  Ikväll/när älskling kommer hem igen blir det middag här. Sen får vi se vad kvällen bjuder på:) Vi ska på visning 12 imorgon så för sent får det inte bli ikväll.

Igår vid middagen satt vi o disskutera det här med lägenheten, ja den vi vill ha. Så sa mami o papi att om vi inte skulle få den så kan vi ju bo här båda två. Men jag tycker det är för litet för två personer när jag knappt får rum med mina egna grejer. Då kom de på att vi kan riva ut allt i garagedelen och göra om det till sovrummet! Då blir det ju en tvåa, en liten modell men ändå bra! Vore inte lite coolt det. Så skulle vi spara in en massa pengar eftersom vår hyra skulle vara på 3000 allt som allt. Mina päron är de bästa! Det är ett jättefint erbjudande av dem och så jävla gulligt! Men vi hoppas ju på att det blir som vi vill med den här lägenheten. Vi får la se hur allt blir i slutändan..

Nu ska jag tvätta och byta sängkläderna och göra mig i ordning. Ciaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback