Sjukling..

Idag tog jag beslutet att sjukanmäla mig på jobbet för första gången, har gått omkring förkyld i en vecka nu (inte alls konstigt med tanke på alla barn som är snoriga och hostiga..) och igår blev det värre.. Halsen svullnade och det går ju direkt upp till mina öron såklart.  Och huvudvärken blev grymt jobbig. Så nu hoppas jag på att bli som vanligt igen tills på måndag! Det låter säkert inte heller så jobbigt men att jobba med barn och vara såhär förkyld är jobbigt, när man dessutom bara blir sämre på jobbet eftersom alla barn är grymt snoriga och hostiga!

För att "trösta" mig själv lite, tänkte jag hoppas på att det finns något fint på h&m jag kan klicka hem:) Ska även kika på några snygga cardigans och huvtröjor till älskling. Måste bara ringa mamsen först o kolla satt det är okej med henne, MAHA. Hon ska även få betala mina höstskor och höstjacka sen tänkte jag.

Kalaset hos Mimmi igår var mysigt. Smörgåstårta och sen glass med massa gott till dessär. Hon fick en plasma teve i present från oss alla, haha! Ni skulle sett hennes min när hon öppna paketet, så söt. När man sen fråga vad hon fått så svarade hon bara; ja det ser jag ju, ett himla stort paket men varför köpte ni detta? Oj vad platt! 85 år och plasma-teve-ägare, det ni.

När vi kom hem hyrde vi Mr Beans semester, jag råkade dock somna mitt i den med min huvudvärk och trötthet. Men älskling såg iaf klart den och skrattade massor. Det jag såg var bra iaf;)

Ikväll blir det bara soffan, hoppas att älskling kan åka förbi hos mig o hämta några filmer eller om han kör bort mig till videobutiken sen. Så jag har något att sysselsätta mig med. Han har träning ikväll också så jag får vara ensam.

Nej nu ska jag kolla in h&m.

Kommentarer
Postat av: Tilda

Stackars lilla Elin :(
Hoppas att det hjälper att vara hemma och vila :)
Nej, nu ska jag fortsätta mitt One Tree Hill-maraton ;) Fick de imorse ;)
Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback