70 års kalas

Igår var det dags för Morfar Jannes 70 års kalas:) Vi samlades hos Moster Ann (ja det är Andreas morfar, moster mm) och dit kom taxibilar o hämtade upp hos och körde oss till Torekällberget. Där hade dem hyrt ett museum, jättemysigt och fint. Väl där så fick vi välkomstdrink och sen spelade och sjöng fyra ungomar happy birthday till Janne:) Efter den sjöng dem fly me too the moon och då dansade mormor Gittan o morfar Janne genom hela låten så tårarna rann på alla familjemedlemmar nästan. Så fint!

Seeeen, helt plötsligt kommer Ann, Stefan, Fia och Malin ingåendes med buketter (tjejerna alltså) och en vigselförrättare ställer sig framför dem! AAAHH. Ingen visste någonting så alla börja gråta och när dem var förklarade man & hustru så spelade ungomarna en jättefin låt för dem och då kunde inte jag heller hålla mig så jag stog o grät med Fia i mina armar, haha. Men alla grät ju nästan så det var okej;) Allt var så himla fint, och dem hade planerat det här sen ett tag tillbaka för dem har varit förlovade i 20 år om en vecka!

Sen skulle vi gå upp till värdshuset där vi skulle äta middag, vi var 21 personer totalt:) Det blev tre rätters med räkröra till förrätt, oxfilé o klyftpotatis till varmrätt och sen glass med hjortron till efterrätt, men jag fick räknas till barnen då för jag gillar ju inte hjortron så jag fick chokladsås istället:D höhö.

Sen kom taxibilarna igen o körde oss tillbaka till Ann & Stefan:) Där blev det massa mer alkohol, tårta och snacks. Helt underbart mysigt hela dagen och kvällen. Bättre familj/släkt finns inte. Jag skulle inte dricka men sen blev det helt åt andra hållet istället.. Om ni fattar? Kul var det iaf och ingen gjorde bort sig:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback