Andra natten

Nu har jag sovit borta för andra gången sen jag flyttade in i min lägenhet. Och självklart spenderade jag den här natten också hos min älskling! Hans päron var här en stund igårkväll och sen låg vi bara på soffan o slappade, kollade lite på ikea och pratade om dom kommande dagarna. Innan det var dags att sova igen..

Jag har bestämt mig för att gå till jobbet imorgon igen, meen jag vet inte hur jag ska klara av dagen för jag har typ redan fått sår under näsan och går med papper i borrarna typ hela tiden för att det inte slutar rinna, plus att jag nyser typ konstant. Och så lite hosta på det.. Jo men jag är ju frisk som en nötkärna;) Aja, jag får krupp på att ligga hemma så det blir nog back to work imorgon iallafall ?

Idag händer inte mycket eftersom jag är sjuker. Blir nog så att jag sover hemma ikväll, med eller utan älskling får vi se? hihi. Innan dess ska jag iaf göra middag åt hos här hos honom och sen ska nog hans päron komma igen så vi åker nog inte härifrån förrän närmre åttatiden.. Just nu vet jag inte vad vi ska äta för jag är inte sugen på något alls! Som vanligt.. Andreas måste ju ha matlåda också så mat måste göras!

Nej om man ska sätta sig ute en stund?

Kommentarer
Postat av: Marie

Man har ingen direkt matlust när man e sjuk. kanske göra något lätt?

Postat av: Elin

nej det är sant. men tror jag ska kila bort till snabbköpet och köpa en till sats med våfflor och vispgrädde, fet mat;)

2008-04-22 @ 14:43:37
URL: http://el1ns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback