Borta igen

Ja nu har syster med familj åkt hem till skåne igen.. Bläää jag hatar det! Men som tur är kommer syster och Milton igen om 8 dagar!  Och då ska dom bo hos mig i tre dygn:) Dessutom är jag ledig från jobbet både på tisdagen och onsdagen eftersom att jag då ska ta hand om Milton medans syster är på mässan med jobbet båda dagarna, det ska bli såååååå roligt och framförallt myyyys.

Vi har spenderat hela helgen med min familj. Jag har njutit till max!! Jag hade Aicha hos mig (som jag skrev förut) tills igår och i fredagskväll gick hon och jag ut på en långprommis, vi var ute i en timme precis. Så skönt! Sen kom Andreas vid niotiden och så gick vi tre ut igen vid tio i en halvtimme typ. Då fick Aicha busa massor:)

I lördags åkte vi hem till mami & papi direkt när vi vaknat med Aicha. Andreas hjälpte till att bära och rensa tomten medans jag vaktade Milton som sov i stort sett hela dagen, tråkmånsen. Haha. Jag o syrran åkte o handlade kvällens middag under tiden och sen när Milton vaknat till liv o fått mat åkte vi hem till Andreas för att Marie & Hasse skulle få se min söta systerson:)

På kvällen blev det stormiddag! Bror & Somayeh var också på plats och farfar så vi var nio personer plus Milton och Aicha:) Det blev grillat kött, klyftpotatis, sallad och bea - sjuuukt gott. Sen kollade vi på Körslaget allihop tillsammans men precis innan röstningen åkte jag o Andreas hem till mig istället.

Imorse när vi vaknade åkte vi hem till mami & papi igen för att säga hejdå till syster o Co. Jag hann gosa massor med Milton för han var vaken och på bra humör:) Sen åkte vi direkt hem till Andreas eftersom dom skulle ha visningen och då kom även C&M och T så vi åkte upp till benevento och åt lunch, supermys.

Nu är mami här hos mig och papi kommer strax och kör oss till barngympan. Just nu är det visning uppe hos oss (eller mami och papi). Spännande! Efter barngympan ska jag åka direkt till C&M och T:) Andreas kommer redan vara där då och det blir väl bara lite mys om det inte finns någon tvätt-tid för då ska vi tvätta hans bil.

Imorgon får Andreas flytta in i sin lägenhet :D

hoppas helgen varit trevlig för er, min har varit underbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback