Familjemys!

Igår fick jag äntligen träffa min syster, min systerson, min svåger och min systerhund:) Syrran kom o mötte upp mig på jobbet redan vid halv ett med Milton och Aicha så dom fick vänta en liten stund på mig men tjugo i kunde jag gå! Vi gick direkt hem till mig så systeryster fick kolla på lägenheten och sen lämnade vi Aicha där och gick till centrum. Sis köpte två bodysar till Millepille och sen gick vi till Stinsens och fikade:)

Milton sov hela tiden men vaknade när vi kommit hem igen och jag börjat klä av honom hans kläder. Han har blivit så stor min älskade Mille. Världens söööötaste pojke<3 Han låg o prata i min soffa jättemycket så fotade vi lite också. Vid fyra kom Andreas och kollade in Milton, haha. Han fick även sin bilmatta av A då. Sen åkte Andreas igen och vid fem kom Malin & Malou (syrrans bästa kompis med sin två åriga dotter). Då var maten nästan precis klar så vi började äta och efter en stund kom Andreas tillbaka och börja äta han med.

Sen satt vi o prata, gosa med Milton och prata ännu mer typ hela kvällen, tills Spårlöst började. Jakob kom mitt i programmet och åt mat han med:) Han tyckte också att lägenheten var jättefin! hihi. Sen vid niotiden började dem röra på sig så jag och Andreas gick en sväng med Aicha direkt, när vi kom tillbaka hoppa jag in i duschen och sen var det typ god natt.

Imorse fick jag gå upp extra tidigt för att hinna gå ut med Aicha innan jobbet. När jag var tvungen att gå blev hon jätteledsen:( Usch jag har verkligen stort hjärta när det gäller Aicha, hon kan verkligen visa hur hon mår.. Iaf så blev det bättre när mamma sa att hon kunde sluta redan ett o då gå direkt hem till mig o ta ut Aicha och sen vara där tills jag kom!

Jag slutade halv fem och nu sitter jag här i min fåtölj supertrött. Mitt huvud värker massor och jag skulle kunna somna sittande.. Men näe det ska jag inte göra utan jag måste klara ut vad jag vill ha för middag och sen gå ut o gå med Aichabebben och sen är det ju massa bra på tv!

Imorgon blir det ännu mer familjemys vilket jag bara äääälskar:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback