Min Milton <3

Igår var jag med Milton hela dagen, vi hade en rätt jobbig morgon då han var ledsen o jag också blev det. Haha. Sen gick det hur bra som helst då han somnade och sov tills han ville ha lite mat och sen sov lite till tills han ville ha mycket mat:) Han är verkligen bäst. Han skrattar, pratar och bara är världens mysigaste! Jag är så jävla glad över att det är MIN systerson. Han lyser verkligen upp!

Johanna kom med lunch hit igår och när vi ätit klart la jag ner Mille i vagnen o då kom Emmi precis så gick vi mot centrum, Johanna gick tillbaka till sin praktikplats så fortsatte jag o Emmi att promenera upp till dagis (mitt jobb). Milton sov hela vägen enda tills mamma var tvungen att ta upp honom från vagnen o då väcka honom!! Han vart jätteledsen och grät halva vägen till centrum sen innan han till slut kunde somna om.

Jag & Emmi fikade hos mig när vi kom tillbaka och sen klädde vi på oss igen o gick tillbaka till centrum för att möta min syster som hade saknat ihjäl sig efter Milton hela dagen lång, hon var borta från honom i 8a timmar! :) På kvällen kom först mami o papi hit och sen kom Armin, Frida och Nima (Linas bästa kompisar o Armins flickvän). Dem hade med sig en inflyttningspresent åt mig, en skit fin tavla fick jag:D Grymt snällt.

Sen kom Andreas förbi en sväng och sist kom brorsan & Somayeh med deras hund som dem köpt:D hur söt som helst. Den är från tjeckien och det finns endast 38 st i sverige;) coolt. Sen ville vi sova så dem åkte hem och jag o syster la oss i sängen.

Nu ligger Milton här bredvid mig o sover:) Han är för söt. Mamma kommer typ vid tiotiden och 12.15 ska vi vara i hallunda där jag ska fixa till mina naglar igen, bröt ju av en nagel förr förra helgen men hon hari nte haft tid innan att fixa den så nu ska hon få klippa ner alla naglarna idag & lägga nytt gele på, och så får jag se om jag tar lite stenar igen;P Mamma får nog mata o gå runt med Milton medans om han inte sover.

Sen blir det kanske så att vi åker till älvsjö för att möta syrran o sen hälsa på Malin & Malou men det får vi se! Nu ska jag passa på att göra mig i ordning när sötaste ändå sover. Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback