Syster & Milton

Idag har jag jobbat 8-18, låååång dag med andra ord. Men jobbade ju endast med barnen 16-18, vi flyttade ju över till en annan avdelning under hela dagen. Direkt efter jobbet skyndade jag hem där syster och Milton väntade:D Han har varit jätteglad och pigg hela tiden, vi har busgosat massor och mycket mer blir det imorgon & på onsdag!

Nu får han nattimat för det är dags att sova nu. Syster är helt slut hon med efter tågresan och allt så jag ska väl också hoppa ner i sängen med henne för vi ska dela säng inatt :D myyys. Om Andreas ska sova imorgon så sover nog vi på soffan då så syrran får sova kvar i sängen och ha Milton bredvid i resesängen. I natt delar vi två iaf säng och det var flera år sen vi gjorde det sist så det ska verkligen bli mys. Haha.

Imorgon går hon härifrån halv åtta ungefär sen vet hon inte när hon slutar så jag får vänta med besked under dagen, jag ska njuta massor av att vara ensam med min underbara systerson iaf. Han är bäst. Jag är liiiiite nervös för att han ska vara ledsen o matvägra men det ska nog gå bra, I hope. Annars får jag allt åka till älvsjö så syrran får rädda mig, haha.

Johanni o Emmi kommer hit imorgon:) Johanni kommer över sin lunch och Emmi kommer hit o sällskapar mig en stor del av dagen, mys. Tycker ni ska läsa hennes blogg för igår skrev hon ett jättefint inlägg om mig & min A. Sötnosen. pebbels.blogg.se

Nej nu är det nattinatti här, så GOD NATT

Kommentarer
Postat av: Tess

Det är min nya stjärna hehe ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback