Fredag - misshandel

Efter jobbet gick jag en runda i centrum för att bl a handla lite dricka till kvällen.. Det blev också middag, en kofta och en födelsedagspresent till Max som fyller år idag:) Sen blev det hemgång för dusch, fix och middagslagning. Precis lagom tills det var klart kom  min älskling & Tomi så vi kunde sätta oss och avnjuta tacosen:)

Vid åtta kom Johanna o hämta upp oss så blev det hem till henne & Olle för att ha lite partaj. Vi blev till slut några stycken och det var riktigt trevligt. Sen var deg dags att röra på oss ner till tbs sreax innan tolv. Där inne hade jag precis som varje gång hur kul som helst:) Tills jag efter en bra stunds försök att få tag i min pojkvän äntligen får ett samtal från honom..

- hej älskling, jag är vid ambulansen så kan inte prata just nu men jag ringer upp strax igen.
Jag skrek och sprang. På vägen mötte jag Olle & Johanna som var på väg hem från så jag skrek åt dem att följa med mig så dem sprang med. När vi väl kom ner till centrum/bussarna så ser jag att A står bredvid ambulansen, tack och lov.

Han berättar lugnt och sansat om hur han och kompisen blivit misshandlade. A har blåmärken och sår i ansiktet och sparkmärken bakom öron, under haka och på bröstet. Han vill inte visa att han har ont men det ser vi. Strax därefter kommer polisen och ambulansen åker iväg med kompisen som svimmat av under tiden han blivit slagen.. A får berätta historien om och om igen, fyra fega invandrare sprang efter honom, fällde honom och sparka på honom när han låg ner!! FYFAN. Så man ska inte ens kunna vara trygg när man väntar på bussen?! SKITSVERIGE.

Vi fick skjutts hem av polisen och jag har bara tänkt på hur kvällen kunde slutat om jag bara sagt till A från första början att inte följa med till bussen.. Hade kompisen varit tusen ggr svårare skadad då eller hade det inte hänt alls? Och när han sen sa att dem var runt 15 stycken mot han och kompisen blir man ju ännu argare, fega idiotjävlar.

Aja turligt nog fick varken A eller kompisen allvarligare skador och pilsen kanske förhoppningsvis kan ta fast någon av dessa idioter.. Dem fick ju iaf in en del bra tips.

Kommentarer
Postat av: camilla

inte för att jag har nåt emot invandrare, men ibland kan man bara inte låta bli att hata dom!

Postat av: Anonym

fy fan. det är helt sjukt. det är allt jag säger.

2008-08-17 @ 14:55:15
URL: http://tillasillen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback