Middag idag?

Jag har inte gjort mycket idag. Är sjukt seg, efter gårdagen probably. Hur som helst så pratade jag nyss med min pojkvän och dem hade inte så mycket kvar på altanen nu så han trodde han skulle vara här om en timme typ. Då är meningen att jag åtminstone ska ha börjat med middagen tills dess. Problemet är bara att jag inte har en aning om vad?

Spagetti o köttfärssås var länge sen men jag har ingen lust med det idag. Jag är lite sugen på köttbullar, haha. Men jag vet inte riktigt om jag vill ha makaroner eller potatis till? Stora problem här.. Men egentligen är jag inte sugen på någon mat alls tror jag. Åååhh vad jobbigt det blev nu då.

Efter maten ska vi iaf lämna tillbaka filmerna och sen besöka C&M och T, och lilla bebisen såklart:) Kanske blir så att vi äter med dem? haha. Nej men något snabbt och gott får det bli iaf. Och sugen lär jag väl vara när vi väl ska äta..

Ikväll har jag även tvättstugan, 19-22. Får se om vi är hemma eller inte. Om vi ens ska sova här. Annars MÅSTE jag iaf tvätta imorgon om det finns någon ledig tid, om inte så får jag hoppas att det finns i tullinge så får A köra dit all tvätt. Kan inte skjuta upp skiten längre nu.

Glöm inte pixboxen :)
el1ns.pixbox.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback