On work

Ja nu är klockan snart tre och då slutar jag:) Öppnade imorse och sen fick föräldrarna gå ifrån idag på inskolningen så vi hade 12 små ettåringar som skrek i kör, så mitt huvud är typ på gränsen till att sprängas fortfarande.. 

Idag blir det hem, måtta badrummet (se ifall jag kan köpa t&t's badkar:D), laga middag (köttbullar, kokt potatis, brunsås) och sen äta den när älskling kommer. Efter det blir det en snabbis förbi godisplacet och inhandla något litet gott kanske, sen upp till segersjö (Olle&Johanna) för att kolla TUSENBRÖDER:) Hoppas vi hinner med två avsnitt men tror nästan bara det blir ett..

Sen efter det ska jag o älskling hem till honom och sova. Jag ska även hinna med ett bad:D Tror även att kameran ska få följa med så jag kan leka med den;) Blir hem till även honom direkt efter jobbet imorgon då Hasse & Marie ska komma på middag:) Men ska iaf försöka hinna fota hans fina lägenhet och visa upp!

På lördag morgon åker vi ner till skåne med mams, paps och farfar. Milton ska döpas på söndag:) På söndag eftermiddag går bilen hemåt igen, men då åker vi med bror & Somayeh istället så det går lite snabbare, haha.

Nej nu ska jag kila hemåt, ciiiaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback