Vila i frid .

Okej, att jobba igen tar på krafterna. ENORMT. Vi har verkligen fullt upp, vi är sju pedagoger som precis träffats iprincip och ska lära känna varandra, lära sig förstå varandra och bla bla bla. Det är inte det lättaste vill jag lova. Inte nog med det så har vi (eller jag) haft fullt upp med att ringa runt alla dem nya barnen, fixa allt på avdelningen, och sen massa möten hit och dit. Och på det så fick vi tillgång till vår andra avdelning idag så att Elisabeth, Elin och Sara kunde börja göra ordning där - skönt tänkte jag. Tills dem två sistnämnda kommer in och är skitirreterade på den förstnämnde..

Haha. Jävla kaos rent ut sagt. Och efter en lång disskusion ledd av mig ;P så var det dags för ännu ett möte, alla sju tillsammans med vår käre chef & och pedagogista. Det var också en jävla massa info som skulle tas in. Jag tror vi alla känner likadant - för mycket händer just nu men det kommer bara bli grymt bra:)

Vad som hänt och skett på privatlivsfronten under dem här dagarna orkar jag inte skriva om egentligen, men jag kan väl säga lite kortfattat att jag i tisdags spenderade hela kvällen hos svärmor, först middag med A och även H såklart. Sen åkte dem och det var dags för sminkparty. Därefter hem till älskling o sova.

Igår så var mami hos veterinären och avlivade vår älskade Flisan <3 :( Synd att det blev så men hon har det säkerligen mycket bättre nu och kan pusta ut istället för att skrika nätterna igenom.... Efter det kom både mams & paps hem till A så fixade papi lite elgrejer sen åkte vi allihop till donken och käka tillsammans.

Idag följde mami med mig hem efter jobbet. Hon hämtade även ett paket hon beställt. Hon hade beställt en del åt mig:) Sen storstädade hon mitt badrum, skura ordentligt och så. A kom och vi skulle äta, det blev kinamat för min del och pizza för hans, efter maten diska mami allt sen ville hon åka hemåt. Hon är bäst min mami <3 BÄST.

Jag o A körde hem henne sen åkte vi och hyrde film.Men nu ska jag faktiskt gå och ta bort mitt smink och lägga tillbaka filmen. The signal hette den, jag valde faktiskt och A är skitmissnöjd. HAHA. Äsch jag tycker iaf att den var helt okej och mycket bättre än dem han väljer. Sådeså.

nattinatti

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, ja vi kan ju se sen när vi ska ta bort det, men det är inte omöjligt inte (: Än så länge är det inte helt fullt och bestämt bara. Men du lär ju få höra fortsättningen :) Puss

2008-08-15 @ 16:51:12
Postat av: Anonym

Haha, ja vi kan ju se sen när vi ska ta bort det, men det är inte omöjligt inte (: Än så länge är det inte helt fullt och bestämt bara. Men du lär ju få höra fortsättningen :) Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback