Dåååååååååålig

Jag har inte haft något tillfälle att blogga igen, haha. Dååååååålig jag är nu för tiden!

Igår hade vi bara 4 barn på jobbet, helt sjukt, så vi slog ihop oss med tomtebo och blomsterbo. Tillsammans hade vi 19 barn (det är det antal en avdelning har). Så jävla nice!! Just därför kunde jag kila hem redan halv två:)

Jag tog tåget in till stan och där handlade jag upp mina presentkort, typ. Blev en lip volymer, pensel och ögonskugga från Make up Store, En tunika (?), tights och grå kofta från Gina och ett halsband med matchande örhängen plus tre par pluppörhängen från Guldfynd:) Sen köpte jag en chokladmuffin från American Cookie innan jag kila till tåget.

I tumba plockade Andreas upp mig så åkte vi direkt hem till honom. Middagen var nästan precis klar då så det var bara sätta sig, blev två glas vin till också eftersom svärmor tjatade så dant. haha. Efter maten satt vi o pratade om allt möjligt i en timme typ tills telefonen ringde. Det vart en hel del skratt under middagen..

Sen när jag o A låg uppe i hans rum ringde Tilda, hon sa; heej, komma leka? Så tio minuter efter dem lagt på var vi där;) T vart som alltid superglad. Sen åkte han ner till sin träning en sväng och jag stannade som vanligt kvar så länge. När han kom tillbaka skulle T sova och en halvtimme efter det åkte vi hem till Andreas igen.

Jag var helt död så jag gick o la mig rätt snabbt, somnade till på soffan när vi kolla på film så kila in till sängen istället;) Sen vaknade jag självklart jättetidigt imorse bara för det.

När vi gjort oss i ordning idag så åkte vi till centrum där vi gick på bolaget, sen åkte vi till willys och handlade tillbehören till tacos som vi ska äta till middag:) När vi kom hem började vi stortstäda, ja A diskade och dammsög faktiskt! När det var rent o fint la vi oss på soffan.

Jag ska snart börja med middagen o sen fixa mig inför kvällen! Runt 20tiden kommer lite people och det blir säkerligen en trevlig kväll här hos mig;D annars får vi se om vi rör oss vidare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback