Feber & illamående

Jag som gått och hurrat över att jag inte blivit sjuk, tji fick jag. Jag ligger nu i sängen med feber, huvudvärk och ett måttligt kul illamående. Jippie! Jag har meddelat jobbet att jag blir hemma imorgon också eftersom det annars bara blir bakslag o då blir man ju aldrig frisk.. Dock så vet jag inte hur jag det blir på fredag men hoppas att jag kan vara tillbaka på jobbet då!

Hittills har jag tröstshoppat i vanlig ordning när jag är hemma, haha. Det blev en bikini och ett vårigt linne:) Sen köpte jag lite till Tilda också, det var ett bra tag sen jag köpte kläder åt den lillskiten så. Och till sist blidde det ett par skor åt mig och ett par åt min älskling. Supersnygga var båda paren, i vitt;)

Har även pratat med min mami som fortfarande befinner sig i skåne hos syster, Jakob, Aicha o Milton. Jag är inte lite avis!! Hon hade pratat med en mäklare som ville tala om att det fanns en ny etta där jag vill bo (WIHO) och även en tvåa, det blev jag ändå bara något sur över eftersom jag vet att jag inte kommer ha nån chans på dem innan vi sålt huset!

Denne mäklare ska iaf komma hem till oss på måndag och värdera huset o sen blir väl nästa steg: lägga ut för försäljning! Det blir sjukt..

Nu mår jag ännu sämre bara för att jag inte vilat skallen på ett tag.. Ska därför stänga ner här o försöka se på tv istället för jag kan inte sova?! Sen ska jag väl försöka få i mig något i matform också..

Kommentarer
Postat av: Tess

vart ska ni flytta`?

Postat av: Elin

mamma o pappa ska ha en hyreslägenhet här i tumba och så ska vi köpa en lägenhet åt mig, förmodligen blir den också i tumba men jag är lite sugen på huddinge och lite andra ställen så vi får se!

2008-02-20 @ 13:56:43
URL: http://el1ns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback