Grattis mami <3

Idag är det äntligen freeeeeeedag! Thank god. Vi åkte till brandstationen med halva gruppen idag (5 barn, haha) och vi kom inte tillbaka till dagis förrän halv ett. Då åt vi lunch men ingen var ju hungrig typ eftersom vi fått värsta big muffin där och även frukt:) Det var jätteskoj på brandstationen, jag var nästan mer exalterad än barnen haha.

Fick gå ifrån jobbet 13.00 redan vilket var grymt skönt. När jag kom hem duscha jag av mig, sminka om mig och bytte om. Så mycket fräschare än att gå i dagisfiten lixom! Sen åkte jag o papi ner till centrum där jag lämnade in två par skor för omklackning och sen fixa vi mamis present från papi, hon fick presentkort på klipp & sling, självklart hos Sandra:)

Sen när vi kom hem installerade jag mitt photoshop och sen var det dags att åka igen typ, haha. Tillbaka till centrum för att möta upp mamsen. Jag hämtade även ut mina stövlar, skit bra med ny klack! Sen gick vi o köpte lite grönsaker och tårta:) Och nu sitter jag hemma igen och ska snart börja byta om och fixa make up:en, men väntar tills jag bestämt helt med Melissa.

neee men skriver väl snart igen då. trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback