Man ska inte ropa hej..

.. och sen? haha. Hur som helst, nu läääängtar jag enormt till augusti, det kan bli början på mitt livs resa! Nu pratar jag om att jag o Sandra drar iväg till spanien i slutet av augusti och blir borta, först o främst, i två veckor:D Vi ska bara få tag i en lägenhet så bokar vi våra fly tickets o drar!

Dit jag ville komma med rubriken var att jag nu inte ska hoppa för högt innan allt verkligen är klart.. Hoppas på svar om en lägenhet som vi "bokat" idag och sen äre bara boka flygbiljetterna, då har jag inte hoppat för högt;) Och tanken är den att vi ska känna på livet där nere under dem två veckorna och sen så åker vi förmodligen bara hem o vänder, för att sen spendera en läääängre tid där nere med att bo tillsammans o jobba:D (och sola, bada, festa..)
Mitt livs resa alltså, om det nu blir såhär. Jag hoppas verkligen på detta för det vore en grym upplevelse!

Jag ligger nu i min säng och är jätteglad. Sandras lägenhet var supermysig och nu har jag även blivit inbjuden att bo där om vi säljer huset utan att jag har fått en lägenhet, hihi. Det är iofs "bara" en tvåa hon har men hon sa att hon inte är hemma så mycket och att det är lugnt för hennes del. Så snäll så! Sen vet jag att jag är välkommen hos min käre pojkvän också men där är det ju inte samma "frihet".. Ajaa, den dagen den sorgen;) Och förhoppningsvis har jag nu ett boende på G. Hopp hopp hopp hoppas!

Äsch nu ska jag bara prata med min älskade i telefon innan jag ska sova. Jobb imorgon igen och sen ska jag gå ner till centrum o hämta paketet med mina & Andreas skor:) Och sen blir det väl hem o laga någon lätt middag åt mig själv o sen vänta på att A ska komma från sin träning..

Nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback