Mina naglar & mitt hår

Singing Bee var lika bra som alltid! I love it. Nu är det wallander men jag har redan sett alla filmerna, förutom den som var förra söndagen tror jag. Nån som vet vad den hette? Jag är fortfarande hemma för jag kände absolut inte för att röra mig någonstans när han ringde utan jag bröt ihop igen,  s k i t .  Han fick mig iaf på bättre humör (andra tankar?) genom att stötta mig som bara han kan (och gör), men jag valde ändå att stanna hemma. Som jag sagt förut, du är guld värd Andreas och jag älskar dig!

Jag skrev om mina naglar förut och tänkte bjuda på två bilder på dem nu;) Den till vänster är från första gången, bilden är inte den bästa eftersom jag aldrig tog någon "riktig" bild så jag klippte ut det där ifrån ett annat kort. Den till höger tog jag nyss och det är, som sagt, mina egna naglar =D (ja hon har fixat dem med gele men inga tippar!)
 

Jag älskar dem! Det är så snyggt! Daniella är grym grym grym.

I torsdags så hade jag duschat på dagen och sen gjorde jag ingenting med håret. Jjag brukar alltid sätta upp det i en toffs när jag duschat o ska iväg eller göra något annat speciellt och inte hinner eller orkar platta det. Och det eftersom det annars blir värsta kalluffsen, med lockar. Iaf, när det hade torkat så kom mina lockar som vanligt fram men det blev inte alls sånt fluff som jag brukar få, så jag var bara tvungen att ta kort på det;)


Ja här är mitt hår, helt naturligt! Jag gillar det..

Nej nu ska jag kika lite mer på wallander innan jag ska krypa till sängs. I'm pretty tired! Har hunnit få sms av Jörgen också att han blir hemma imorgon, jag är inte förvånad. Aja, Nattinatti

Kommentarer
Postat av: Evelina

Snygga naglar! äkta eller?

Postat av: elin

tack, på den vänstra bilden har jag tippar men på den högra är det mina egna (med gele på såklart) :)

2008-02-25 @ 09:28:34
URL: http://el1ns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback