Smarta jag

Ibland undrar jag om det är möjligt att vara så smart som jag är?! Idag på jobbet till mellisen tröck jag i mig en halv påse med russin, sjukt gott var det, och nu sitter jag här med världens magknip!!! BRA JOBBAT ELIN!

Igår hade jag o älskling vår två årsdag<3 Men eftersom det var match som gällde för hans del (tills han insåg att det inte gick för han är sjuk fortfarande) så bestämde vi oss för att göra något idag istället. Jag var iaf i ishuset och kollade på matchen jag med.

Tilda fick en present av mig o Andreas, den 3 maj ska vi gå och se på Disney Live Nalle Puh i globen:D Hon fattade nog inte det men hon gillade teckningen iaf, haha. Efter matchen åkte vi hem till A och la oss direkt. Kan säga att sängen var väldigt efterlängtad då.

Idag precis när jag slutade tappade jag ena nageltippen, tummens:( Tur att jag ska dit på fredag o göra om dom! Men annars så är jag jättenöjd och faktiskt lite chockad att naglarna hållt sig så fina som dom gjort, hihi.

Nu har vi precis ätit middag och ligger på soffan, haha. Vi har köpt godis o läsk som vi ska ha till vårt mys ikväll och vi ska snart ta o hoppa in i duschen:) Antingen så åker vi o hyr en film sen eller så blir det något på tvn..
 
trevlig kväll people

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback