Som vanligt..

.. när jag planerar något blir det inte så. Meeen Emmi raring sviker inte så ikväll blir det utgång med henne:D Och förmodligen några fler? Hihi. Vi får allt se vart kvällen bär oss.

Nu sitter jag i min soffa (as usual när jag bloggar på något konstigt vis). Har  dammsugit, duschat, sminkat- och klätt på mig:) Ska alldeles strax platta håret sen ska jag röra mig ner till centrum.

Eftersom det inte blev som planerat så åker jag bara ner dit och kilar in på h&m och köper något, haha. Nej men jag ska köpa en svamp till min foundation sen ska jag kika lite på något fint att ha ikväll. Annars blir det något från garderoben, vilket funkar det också.

Sen ska jag gå på bolaget också, haha. Igår satt jag o fundera på vad jag skulle ha att föra på, att jag var tvungen att ringa in till päronen och höra om dem kunde ordna något åt mig men då slog det mig att jag faktiskt fyllt år och får göra det helt själv;) haha. Så ska se vad jag kommer hem med för något därifrån.

Ska även kolla någon middag till kvällen för Emmi jobbar o äter hemma innan käre Åke kör hit henne;D Hihi. Ska höra med mina kära päron om dom vill bjuda mig på middag ikväll tänkte jag, mihi.

Nej nu ska jag föra över pengar, mitt bankomat kort har ju slutat att fungera så får föra över från mitt konto till mamis och låna det.. Funny thing. Hoppas det nya kommer på måndag!

ciaaooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback