Äntligen BB

När jag satt på min rast i personalrummet helt själv kommer min mor inflygande och typ skriker; Lina har blivit inskriven på BB nu, hon fick värkar och nu går hon upp och ner i trapporna för att sätta igång värkarna ordentligt!!

Det känns så overkligt. Jag kan inte föreställa mig att min systerson snart är ute:) Även om jag väntat på honom i nio månader så har jag inte riktigt känt det som allvar, men nu är hon äntligen på BB! Och om han kommer idag kommer han på rätt dag, eller aa sin beräknade dag. Så telefonen ligger i närheten hela tiden..

Ringde ju självlart Andreas och berätta, han tycker också det känns overkligt.. Sen ringde han efter en timme och frågade om jag hört något mer haha:) Men neej nu har vi inte hört något sen dess.

Jag har mått helkonstigt idag. Ingen aning om varför men konstigt mår jag. Nu är jag iaf äntligen hemma:) Ska bara ta det lugnt, äta någon middag och sen återigen ta det lugnt. Andreas kanske kommer hit eller så kanske vi åker hem till C&M och T o hälsar på. Annars ska jag bara ta det lugnt som sagt.

Jag är sjukt trött.


Kommentarer
Postat av: Emma

Kul att du ska få en systerson :) själv har jag 2 systersöner och två systerdöttrar, men jag kommer inte ihåg hur det var när de föddes, jag var så liten ;P Grattis i alla fall :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback