God morgon

Igår när jag slutade jobbet gick jag ner till centrum för att handla mat. När jag handlat klart tog jag bussen hem och självklart jävlades busschauffören med mig "är du pensionär?" jag: nej jag är under 20. "jaha, jo det är många som säger att dem är det men ska jag verkligen tro på det? jag vill nog se legg" jag som är så jävla smart börjar kraffsa i väskan efter legget, tänker inte längre än näsan räcker. Då säger han "jag skoja bara lite det är lugnt jag tror dig". Ja det var otroligt roligt.

När jag kom hem börja jag med middagen direkt. Det bev lövbiff, klyftpotatis, sallad och beasås:) Andreas kom precis när allt var klart, snacka om tajmat. Så vi satte oss och åt och när vi ätit klart var klockan bara halv sju för han behövde inte jobba över lika länge igår. Så vi åkte ner till gula villan och hyrde film! Kollopapporna blev det, den var faktiskt helt okej, jag hade sett Dagispapporna innan och då är den bättre;)

Nu ska jag strax kila till jobbet, slutar 15 eller 16 idag, när jag än slutar ska jag kila ner till gymmet och sola igen. Det blir kanske sista gången innan födelsedagen för jag tror inte jag kommer få tid till det någon annan dag?! Men bättre att det syns något än inget.. Haha.

Sen ska jag lämna tillbaka filmen och kila (eller åka buss) hem igen. Väl hemma måste jag städa! Jag måste. Disken luktar nu, så illa är det. Plus att det är massa dammtussar på golvet, eeeeuuuuuuu.

Ha en Trevlig dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback