Happy me

Jag är så glad:) Jag hämtade mitt paket på min rast och det jag beställt var så mycket snyggare i verkligheten! Svart skinnjacka, aaap snygg och fräsch och den satt perfekt! En rost/ljusbrun "skinn"handväska, så jävla snygg och storleken var perfekt då jag typ bara äger stora väskor? Haha. Och slutligen en klarblå klänning:) GRYMT.

Jag ska faktiskt försöka fota det så fort jag orkar o lägga in den.. Klänningen går inte att beskriva riktigt.

Idag hade vi även hjälp av en vikarie plus att Eyfer var tillbaka så det var lugnt och skönt. Verkligen en toppendag för min del! Den började redan imorse när Andreas klocka ringde halv sex och jag vaknade o stängde av den åt honom och insåg först då att det var hans och inte min, haha. Sen sov jag i en kvart till, tills min ringde. Då gick jag upp o gjorde mig i ordning i lugn och ro. När bussen sen kom satt Camilla där och det var jättetrevligt:)

Nu ska jag kika lite på internet för att försöka hitta någon klänning jag kan ha på min födelsedag om inte min går att använda, och gör den inte det ska jag sälja den! Den kostade ändå 500 och det känns himla onödigt att ha kvar den då om jag ändå aldrig kan ha den..

16.50 ska jag vara i skolan, ska möta mamsen på parkeringen så går vi tillsammans in. Det ska endast bjudas på en frukt så jag måste försöka få i mig något innan jag går dit för att ta min tablett. Det ska nog lösas.

Efter mötet sällskapar jag o mamsen hem och då blir det bara sängen för mig. Imorgon ska jag vara barnvakt åt Miranda, vi ska hämta Tilda på dagis och sen ska vi handla någon mellis innan vi går hem till C&M (och T). Camilla slutar halv tre men jag slutar ju redan ett så vi kommer få vänta en stund innan hon kommer hem, det lär inte vara några problem då M & T gillar varandra skarpt:)

Nej nu måste jag kika innan det är dags att röra på sig , hej så länge

Kommentarer
Postat av: tezzie

du skriver bra!
och det var en jätte fin layout måste ja säga

Postat av: Elin

tack :) och jaa jag älskar min layout den är super, tack vare min vän Tess. Hon är bäst

2008-01-17 @ 21:09:38
URL: http://el1ns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback