Less than a week

Det börjar faktiskt kännas nu, att jag om endast 6 dagar är 20 år!!

Igår pratade vi igenom hur festen kommer att "se ut" och hur vi ska förbereda. Sen har jag även fått klart att min syssling kommer att sjunga låten för mig :D Papi och co ska självklart spela till! Goosch vad jag kommer gråta.. Sen vet jag i princip alla låtar dem kommer köra! Papi har till och med fixat en trummis, haha!

Jag älskar när dem spelar.

Nu sitter jag även och bränner skivor, även om jag har ett par kvar från 18 års dagen som absolut kommer att spelas på lördag, haha. Det är coolt! Det svåra med att ha vuxna och ungdomar på samma fest är att fixa musiken så att alla blir nöjda o glada.. Har iaf bränt en skiva med gamla goingar och nu har jag fixat ihop en riktig partycd:D

Väldigt mycket om nästa helg nu. Snacka om att jag längtar grymt.

Igår blev det en riktigt god och trevlig middag! Förrätt blev skaldjurssallad, varmrätt blev entrecote och hasselbackspotatis och till efterrätt blev det pannacotta:) YUMMYUMM. Fast jag åt ingen efterrätt, jag fick kvällningar när jag stoppa i skeden i munnen:S Mami höll tal för Tobbe såklart, Han är grym min bror.

Sen började Andreas med golvet lite senare på kvällen, han går under namnet dampbarn i min familj:) Men vid halv elva ville jag gå ut till mig och efter lite tjat fick jag med mig honom. Vi kollade lite på en film innan vi somnade. Imorse ringde hans klocka nio och typ en kvart senare var vi på väg in till mami o papi.

Han körde på med golvet så nu är halva rummet klart! Grymt fint blir det. Nu är han iväg på ikea en sväng med sin mamma men han ska komma tillbaka sen igen och fortsätta. Jag har ägnat min förmiddag åt att förbereda inför barngympastarten som är idag!

15.00 börjar den, i kassmyra den här terminen. Jag har absolut noll lust men det kanske blir annorlunda när jag är där? Efter den ska jag kila hem till Andreas om inte han är kvar hemma hos mig, då åker jag med papi hem igen. Då står dusch och sen smask framför teven på schemat, varesig hemma eller hos honom:)

Imorgon öppnar jag så det blir en tiiiiidig morgon. Vilket innebär en tidig kväll, typ efter singing Bee!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback