Och så var vi där igen..

Imorse när jag kom till jobbet var självklart Jörgen inte där, han var sjuk. Jag förstår verkligen inte hur en människa kan vara sjuk så mycket som han är och hur hans barn kan vara sjuka så ofta som han påstår.. Dom är fan inte friska alls ju! SUCK.

Som tur var hade vi endast 8 barn idag. Så på eftemiddagen flyttade vi om allting igen, jag tycker det ser lika dumt ut nu med. Det blir inte bra någon gång. Hoppas det blir annorlunda efter renoveringen bara..

Jag stängde som vanligt idag, kom ifrån kvart i sex vilket var otroligt skönt. Tyvärr blir det ingen solning ikväll ändå, Nettan smsade att hon inte kunde.. Jag tänkte gå till gymmet och sola iaf men jag har verkligen ingen ork! Hur som helst så är det 12 dagar kvar till min födelsedag så jag ska nog hinna med ett par ggr;)
 
När jag kom hem gick jag in till mami & papi och hämtade pizza från igår, perfekt middag för mig som är så lat och sen var den så jäkla god också så. Den har jag precis ätit upp med massa tomater och gurka till. Smarr. Nu ska jag börja kika igenom datorn på låtar och sånt, så jag kan börja fixa lite cds till partyt!

Om jag orkar ska jag gå in och installera externa hårddisken papi köpte i lördags så jag kan lägga över massa gamla låtar och bilder där iställer för att ha kvar på datorn. Annars blir det bara chill för min del.

Igår blev det lite Hitta Nemo och sen vid åtta började ju nya programmet, Singing Bee eller vad det hette, det var sjukt kul ju:) Vi satt och sjöng med massor och hejade från början på han som vann. Efter det gick jag o Andreas upp och satt en stund vid datorn innan vi la oss i sängen <3

Nej nu ska jag kolla låtar.. Hej sålänge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback