Ointressant ämne?

Det är helt otroligt, jag har inte ätit mina p-piller på kanske ett år nu? Eller jag har ju prövat på nya då men jag har inte ätit regelbundet på så lång tid. Ändå har jag fått min mens som jag ska nu dem senaste två månaderna, innan det fick jag den inte på tre månader sen kom den och stannade lite längre än vanligt. Jag har aldrig haft normal mens men nu har den ordnat upp sig verkar det som! Förutom att värken är grymt mycket värre än förut...

Ja kanske inte så intressant och trevligt samtalsämne men, me myself and I right.

Jag glömde berätta om gårdagen också. Barngympan började inte speciellt bra, haha. Jag klanta mig lite men det ordnade sig;) Det var bara fem barn så vi får se hur många ggr det blir den här terminen? Men tydligen så var det flertal kompisar till dem som var där som ville börja men var sjuka/hade vattkoppor nu. Dem fem tjejerna som var där var iaf otroligt söta och duktiga! De ville inte ens ha vattenpaus, haha.

Efter gympan plocka Andreas upp mig vid ica. Vi åkte direkt hem till honom och när vi kom innanför dörren var lillskiten Tilda där:) C&M hade också vart där men meningen var att hela familjen skulle åka hemåt och då hade Tilda vägrat åka med, hon ville stanna hos sin mormor. Sött.

Så vi busade massor och sen hjälpte hon till att laga middagen med oss:) Hemmagjord pizza vart det. C&M kom med köpt pizza under tiden men T vägrade att äta med dem, hon skulle självklart joina oss. Haha. Sen när vi ätit vår mat åkte jag, C&M och A hem till dem en sväng och sen till godishuset! YUMM.

När vi kom tillbaka hem till Johanssons så var klockan nästan precis åtta så alla slog sig ner i soffan med massvis av godis i en skål på bordet. Det blev en helmysig kväll. Tilda gosa järnet med mig under programmet, Lelle är bäst:)

Nu har jag hunnit med middag och duschning. Dock behövs det verkligen dammsugas och diskas här hos mig! Jag ska ta tag i det snart. Jag ska. Synd bara att det är så bra program på teve nu så jag inte kan göra det exakt i denna sekund. Moaha. nej skärpning på mig nu. Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback