Baby baby

Jag o min älskling kollar runt men det finns knappt något alls nu, en här i tullingeberg men vi vill väl helst av allt bo i tumba. Men vi har ingen brådska med något utan vi går runt och dagdrömmer nu och planerar lite smått;) Tror att vi idag planerade i stort sett allt hur vi skulle ha det i en trea, haha. Det känns verkligen bra!

Vi har varit och handlat idag. Älskling köpte en jättefin tavla till sitt stora rum:) Sen åkte vi till ikea och där var Marie, Camilla & Gittan så vi blev kvar ett tag. Det inhandlades ett lakan till sängbottnen som mormorGittan ska sy fast och en kruka till blomman som Olle & Johanna hade med sig i lördags:) Sen på vägen hem stannade vi till igen och då blev det en badrumsmatta hit till älskling så nu är det faktiskt fräscht i badrummet också!

Sen åkte vi och hämtade Tilda på dagis:) Hon visste ingenting men hon blev jätteglad såklart. Vi åkte hem till henne, mötte Camilla på vägen och där packade vi ihop en del grejer till Tilda. Sen började vi med middagen efter en stund. Spagetti o köttfärssås:) Micke hann komma hem innan vi skulle äta som tur var. Efter maten fick Micke snabbduscha innan vi skulle kila ner till bilarna.

Tilda sa hejdå till sina föräldrar och vi åkte hem till Andreas. Hon var jättetrött stackarn för hon har slutat med att sova middag på dagarna så vi fick ha hög musik och busa järnet hela vägen i bilen för att hon inte skulle somna! Väl här hemma fick hon en glass och sen var det dags för bad, då gallskrek hon enda tills vi tog upp henne igen. Men bada måste man! Iaf så blev hon lika glad som vanligt så fort hon fick komma upp och nu ligger hon o sover:)

Hon somna riktigt fort, för en halvtimme sen ungefär. Vi ska försöka att också somna i tid ikväll så vi kan vara pigga o glada imorgonbitti när hon väcker oss :P Imorgon ska vi förmodligen till lekslottet eller bada. Sen på kvällen åker vi förmodligen ut till landet. Då blir det lite båt på onsdag innan vi måste hemåt igen, då Micke fyller 25 år.

Sen på torsdag ska vi hinna med att tvätta, packa och städa plus tvätta bilen för vid fem på fredagmorgon åker vi ner till skåne:) WIIIEE! Vi skippar småland så vi hinner att vara mer med syster o co -> Milton of course;) Sen kanske det blir så att Olle & Johanna kommer ner någon dag under veckan så vi alla fyra åker till danmark, det vore verklige jättekul men det är inte helt bestämt ännu.

Nej nu ska jag kolla lite teve istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback