Grattis Svärmor

Idag fyller svärmor år så vi har tillbringat kvällen där med middag och massa fika:) I present fick hon en mobiltelefon, från oss, Camilla, Micke, Tilda och Hasse. Sen fick hon en kryssning, ett linne, lotter och blommor av sina syskon, föräldrar. Hon var nog nöjd!

Tjugo i åtta kilade jag o älskling därifrån, vi promenerade även dit också så vi fick lite motion idag kan man ju säga. Haha. Vi kom även fram till att vi ska försöka promenera längre sträckor på kvällskvistarna nu. Mys.

När vi kom hem till mig igen var det allsångsdags! Grymt. Men något utdraget när Jöback o Eva var med och sen Anders käft, han ska alltid snacka så jävligt. Men men, älskar programmet;D

Nu ska jag krypa till sängs, har svullnat i halsen och fått huvudvärk :/ Men det går nog över snart igen. Älskling ska stanna hemma imorgon med men han är iaf bättre! Han ska flytta sig till sin lägenhet under dagen imorgon så när jag slutat jobbet ska jag ta tåget till tullinge och promenera hem till honom, eller bli hämtad i centrum om jag inte orkar gå;)

nattinatti

Kommentarer
Postat av: lindaaa

hallåå vi måste dra till skansen på riktigt nån gång allihopa! :D <3

2008-07-02 @ 12:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback