Semester!

Helt sjukt skönt att veta att jag inte behöver gå upp i tid imorgon:) Äntligen har jag semester, och dem lovar högtryck från tisdag - GRYMT! Så imorgon kväll åker jag o älskling ut till landet så vi kan njuta av vädret, sola & bada och förhoppningsvis åka ut med båten. H ä r l i g t .

Igår när jag lämnat barnen så kom älskling o Tomi och hämtade mig så åkte vi till maxi. Där handlade vi middag till kvällen och sånt sen åkte vi raka vägen hem till A. Där fixade jag ordning lite medans han duschade. Efter ett tag kom Tomi dit och sen kom Olle & Johanna:) Vi startade grillen och började med salladen.

Det blev en grymt god middag som vi åt ute och där blev vi sittandes ett bra tag. Sen flyttade vi oss in för att köra det där när man har varsitt papper och ska svara på en fråga sen skicka vidare pappret och svara på fråga 2 på nästa pappar osv och sen ska man läsa upp berättelsen som blivit ;P Det var faktiskt kul!

Vid tolv kom en taxi och hämtade oss, - Tomi som ville hem, så åkte vi till tbs! Johanna & jag dansade från dess tills stängning i stort sett, men det var sjukt varmt där inne så man var tvungen o gå ut ett antal ggr emellan också. Sen vinglade J&O hemåt och jag o älskling gick hem till mig.

Vi gick upp ett idag, haha. Jag duschade och sen tog vi tåget hem hit till älskling. Han mådde inte så bra (som vanligt:P) så jag tog tag i städningen själv så nu är det bara lite dammsugning som behövs så är det i prima skick igen:) Nyss åt vi pizza till middag som var riktigt gott.

Tio i sex ska jag åka härifrån, ska vara i hallunda 19.00 för att fixa naglarna - äntligen:D Daniella är bäst!! Hon jobbar inte på söndagar igentligen men jag har panik nu för dem är riktigt fula o en har gått av så hon skrev igår att jag kunde komma ikväll:) Älskling ska kolla på bio med Tomi men jag hoppas dem tajmar mig när jag är klar så jag slipper åka bussen hemåt, tror det blir så att vi åker hem till älskling o sover sen iaf.

ciaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback