Theese days

Ja det är grymt väder nu. Vi hade Tilda måndag - onsdag så i tisdags åkte vi mest runt i bilen för att försöka hitta på något att göra med lillskruttan! Men nej antingen var det stängt, sommarstängt eller inte öppnat ännu, suck. Så vi åkte hem till Andreas igen och kollade på en hyrd film. Men T ville allt annat än att sitta still då så hon busa gärnet med oss istället.

På kvällen kom Olle förbi för att disskutera semestern lite och han hade med sig fika så vi satt o prata och fika tills klockan blev tolv. Haha. Mysigt var det, synd bara att Johanna jobbar natt:(

I onsdags åkte vi iväg till farstanäs för att bada och sola:) Där var också Gittan, Janne och Marie så vi fick lite avlastning med Tilda också, haha. Jag tog mitt första dopp för i år och så kallt var det inte direkt, men älskling var en riktig mes :P Vid två åkte vi hemåt med lillskruttan. Hem till mig för att duscha o fräscha upp sig. Sen blev det hem till Camilla & Micke eftersom att Micke fyllde 25 och det var dags för lite kalas! Tilda vart väl lite glad över att komma hem igen men ville gärna följa med oss igen, sötnosen.

Efter kalaset åkte vi hem till min mami&papi så jag kunde köra en tvättmaskin och så hann vi umgås lite med Flisan som varit ensam i nästan en vecka stackarn. Sen ringde Olle o ville att vi skulle komma förbi så vi åkte dit och kollade på dem två första avsnitten av Tusenbröder innan vi åkte hem för att sova.

Idag gick jag upp sju för att tvätta i tvättstugan, hårt men behövligt! Sen har vi ägnat hela dagen åt att packa, städa och städa plus tvätta bilen! Nu är allt klart för avgång och förmodligen åker vi iväg redan om nån timme. Bilen är laddad och väntar med all packning här utanför mig. Det ska bara bryggas kaffe och göras några smörgåsar först.

Men älskling ser på wallander just nu så efter den kanske det blir, om han inte vill sova ett par timmar och åka sen. Allt är upp till honom för det är han som kör så. Men iväg far vi iaf under kvällen/natten/morgonen!

Äntligen, en vecka i skåne:D Och på tisdag kommer Olle&Johanna ner så på onsdag åker vi över till danmark och där blir det förmodligen ett besök på Legoland :) Det här blir grymt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback