Tredje idag

Okej nu blir det många inlägg på en o samma gång. Men bara för att det första skulle publiserats igår men precis då ville inte kära bloggen funka så det fick jag fixa nu. Och sen blir det alltid så långt när jag skriver om mina detaljerade dygn så nu skriver jag i olika inlägg istället;) Intresseklubben antecknar..

Just nu sitter jag hos mor & far. Jag skulle precis börja gå hem från jobbet så börja det ösregna! Tur då att mina päron bor granne med dagiset vi är på nu under sommaren då så jag bara kunde springa några meter och sen vara räddad:) Andreas skulle hämta mig men vid halv fem, då jag slutar igentligen.

Så nu ska jag vänta här tills han och Olle kommer. Då ska vi åka iväg till ikea, wiiie! Jag ska köpa nya drapperier/gardiner till min sovalkov för min älskling var så snäll och satte upp "ståltråden" igen åt mig igår så jag äntligen kunde hänga på min "gardin" där men jag vill ha en eller två till så det täcker hela sänglängden lixom, så det blir ett krypin:) Sen blir det nog middag där också, haha.

Oj nu är dem här så jag måste springa! bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback