Två år och fem månader

Idag är det den 18 juli, om en månad har vi varit tillsammans i två och ett halvt år. Det är coolt. Ibland är det lättare än andra gånger och just nu känns allt bara så bra. Jag ser så mycket fram emot vår lilla tripp till skåne och danmark:)
Jag älskar dig min prins <3 tack för allt.

Idag var min sista arbetsdag på tre veckor:) Sjukt skönt! Men inte slutar jag jobba för det, haha. När jag slutade 17.00 gick jag upp och hämtade Clara, Max och Moa för att ta med dem hem och ha dem här tills imorgon! Vi åt ugnspannkaka till middag och sen kilade vi till ica där dem fick välja godis och chips till kvällen.

När vi kom hem satte vi oss i soffan och så satte jag igång På andra sídan häcken:) Var lite annorlunda att se den på svenska måste jag säga, engelska versionen är ju helt klart bättre. När vi kollat klart på den la jag Moa i sängen så satte jag på Lilo & Stitch till Clara o Max. Jag lovade att dem skulle få vara uppe så länge dem ville ikväll men dem börjar segna till ordentligt nu i soffan så snart får jag nog stänga av filmen och lägga dem i sängen med. Sötnosar.

Imorgon hoppas jag på fint väder så vi kan hitta på något roligt innan jag ska lämna hem dem igen. På kvällen imorgon är det inte helt bestämt hur det blir ännu, det finns ett par alternativ men min älskling skulle höra av sig snart om hur allt blir:) Om vi ses eller inte osv..

Nattinatti och trevlig helg;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback