Äntligen helg!!

Äntligen lördag, inte sant? Igår efter jobbet (fick gå en timme tidigare) följde Melissa & Miranda med mig hem en liten stund, Miranda dansade gärnet och när dem skulle gå fick jag en bauuuta kram och puss eftersom att hon nu ska vara i finland med sin papi i 9 dagar. Det kommer vara tomt på jobbet :p

Vid femtiden kom min älskling som var jättetrött så han la sig o sov medans jag laga mat. När vi ätit klart vila vi framför teven en stund tillsammans innan vi bestämde oss för att åka till Camilla, Micke & Tilda:) Så vi köpte lite godis o läsk och åkte dit. Tilda vart lika glad som alltid och pratade mer än nånsin, så duktig tjej. Lite senare på kvällen börja vi spela spel, bläckfläck. Jag vann:D hihi. Vid halvtio ville A åka hemåt eftersom han fortfarande var jättetrött och skulle upp o jobba idag med så vi åkte hem till mig igen.

När hans klocka ringde så gick jag med honom upp o serva han med frukost, snäller alltså. Sen när han åkt iväg så la jag mig igen och sov till halv elva:D skönt. Då ringde jag min älskling Johanna och snacka på massor sen när vi lagt på ringde jag upp Emmi o sa när Johanni skulle åka hitåt så hon kunde joina. Sen tog jag en hääärlig dusch!

Nu är jag jättehungrig så jag ska ta o käka lite frulle, sen tänkte jag bjussa på några bilder;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback