Gamla gubben;)



Nej idag är det ingen vanlig dag för idag är det papis 55års dag, hurra hurra hurra!
Grattis paps, jag älskar dig. You're the best.

Jag har varit hemma från jobbet idag, har inte varit så bra i halsen senaste veckan och igår vaknade jag med blåsor på hela tungan :O Dem är jävligt irreterande och svider.. Hur som helst så tänkte jag gå idag men när klockan ringde klarade jag knappt av att resa mig för huvudet sprängdes typ, så jag sjukanmälde mig istället och somna om.

När jag vaknade upp igen var huvudvärken borta men rösten är fortfarande hes och halsen svullen.. Ringde iaf jobbet o sa att jag kommer imorgon igen! Så länge jag inte smittar så är det lugnt, o så länge huvudet orkar.

Istället för att sova bort dagen boka jag om min tid i tvättstugan till 13-16, medans jag väntade in att klockan skulle bli 13 dammsög och dammade jag. Sen körde jag igång med tvätteriet och blev inte klar förren 15.57 :O Första gången jag hållt på så länge. Men nu är det tomt i tvättkorgen, fullt på tork istället;)

Åt korvstroganoff med ris till middag, köpte sånt boil in bag ris för jag får aldrig riset bra annars, det funkade superbra! Nu sitter jag och väntar på att Johanni ska komma hit, vi ska åka förbi mami och hämta hennes kort sen ska vi åka till BRL så jag kan köpa högtalare till min dator:) WIE.

Sen ska jag hem och dunka musik;D Igentligen skulle jag direkt till min älskling men om jag nu hinner köpa högtalare vill jag hem o testa lite istället, hihi. Får se om han kommer och hämtar upp mig sen när han är klar med listerna och så, isf blir det ett bad ikväll hos honom:) Om inte han kommer så får jag nöja mig med en dusch, haha.

so looooooooong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback