Ny vecka, ny nedräkning

Helgen var som jag skrev underbar.

Igårkväll när vi kom hem från broan så låg vi o kollade lite på fotbollen. Inatt vaknade jag av att jag hörde hur Andreas typ skrek aaj, aaj, faandååå, neej. Typ. Ifrån toan. Sen hörde jag lite kvällningar o förstog att han hade ont i magen. Så jag skulle då försöka somna om med hans härliga ljud ifrån sig, gick väl sisådär.. Men han kan ju inte rå för hur han mår stackarn! Och imorse vaknade jag av att han ringde jobbet o sjukskrev sig så då förstog jag att han verkligen var dålig.

Så när jag kom hem från jobbet låg han kvar i sängen med persiennerna lika neddragna som dem var när jag gick och helsläckt. Jag la mig hos honom o kolla klart på 8mile som han låg o kolla på innan jag började med middagen:) Men i slutändan var det typ han som gjorde den, haha. Det blev iaf hemmagjord pizza och den var lika god som varje gång!

Sen kila jag ner till ica o handla hem lite yoggi till min älskling så han har när han är hemma. Köpte även en vattenmelon:) Nu ligger han o kollar på jönssonligan och jag sitter här o kikar lite jag med.

Ska nog ta o duscha strax och försöka somna i tid (runt nio helst), gick ju ändå upp halv sex imorse! Och sen ska jag väl hoppas att jag inte blir smittad utav honom heller för det har jag bannemej varken lust eller råd med.

bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback