Skansen

Idag åkte vi iväg med våra barn till skansen trots vädret. Vi kom dit tjugo i elva och när vi började gå omkring börja det såklart ösregna och barnen blev genast irreterade så vi letade upp en "koja" att sätta oss och käka lunch i. Medans vi åt hann det sluta regna och eftersom barnen (och vi) fick mat i oss blev alla genast pigga & glada igen:)

Så vi körde på, gick runt o kolla massa djur tills regnet öste ner igen. Då blev det en rusch till akvariet där vi kilade in med nästan alla barn, förutom två som sov och tre som inte klarade av det. När vi kom ut igen fick alla barn välja en glass:) Så söta. Sen när dem ätit glassen fick dem åka karusell (och jag:D) en gång var innan vi började röra oss hemåt..

Jag är helnöjd med dagen men är helt slut. Jag somnade till på soffan halv sex och sov till sju :O Skulle kunnat sova mkt längre men ställde klockan som tur var. Gjorde ordning lite lasagne till middag och nu sitter jag bara här. Är fortfarande lika trött men måste hålla mig vaken till nio iaf!

Min baby hör nog av sig snart också, men han ville också sova hemma inatt som jag så vi lär nog inte ses :P Men vi får allt se hur det blir.. Kommer han så kommer han, haha.

Åh jag vill verkligen ha datorhögtalarna nu när jag sitter o lyssnar på massa låtar från youtube! Leona Lewis ger mig gåshud redan nu, kan bara tänka mig hur det blir med det grymma ljudet;) men den som väntar på något gott... ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback