Sunny days

Fredagen blev sjukt bra. Ninni & Melissa kom förbi hos mig vid halv tio och joinade oss, sen gick vi alla fyra till tbs vid elvasnåret:) Där inne var det ovanligt lite folk men vi intog dansgolvet iaf och röjde där som alltid. Hihi. När dom stängde var man lika otaggad på att dra hem som varje jävla gång men hem fick det bli. Johanni fixade ordning käk åt oss men det smakade inget vidare med tanke på allt man fått i sig så det blev sova direkt.

När jag vaknade igår morse halv nio av att Melissa kom förbi så bestämde jag mig för att åka ut till landet och ta vara på det fina vädret så jag yrade omkring för att packa o sånt och hann till slut med niotåget. Mams & paps hämtade upp mig i årstaberg så åkte vi först till gustavsberg för att hämta den nya kylen och sen hem till stugan för att laga lunch.

Efter maten åkte jag, brorsan, Somayeh, Somayehs syster o sambo ut med båten:) Och hundarna. Vi tog en liten tur bara men det var så härligt. Sen satt vi ute på tomten hela dagen tills det var dags att börja med middagen, precis då kom Andreas ut:) Det blev grillat, färskpotatis o sås. Mums. Efter maten tog jag, bror, Somayeh o Andreas en till tur med båten så A skulle få känna lite. hihi. Då passade även Pärlan (brors hund) på att dyka från båten:D HAHA. Jag var livrädd men S bara skrattade och drog upp henne igen, då skaka hela hon av att hon frös stackarn. Sen åkte jag o A hem till mig för att sova.

Imorse gick jag upp tidigt igen, tog tåget till tullinge där jag blev upphämtad av Johanni så åkte vi till landet igen:) Det var bara mami & papi där ute nu så det blev en båttur med dem. Vi stannade en bit utanför klippor med båten och ankra så låg vi där i en och enhalvtimme o stekte:D naaajs. Sen körde vi inåt igen och när vi kom till stugan tog jag o J en liten prommis för att känna på vattnet i sjön men ingen av oss ville bada så vi kila tillbaka o åkte hemåt.

Nu sitter jag i min soffa lagom pigg och jäävligt bränd på axlarna:( Ajajaj. Men vad skulle jag räkna med när jag för första gången i år är i solen och är ute på havet där det tar som bäst.. hm. Haha. Iaf så ska jag kila o hämta mitt h&m paket och sen blir det duschning o lite städning här hemma.

Vid sjutiden ska jag o Johanna käka middag på Tbs, på uteserveringen:D mysmys.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback