Fortfarande bakis?!

Jag tror närmre bestämt att om jag bara tog ett glas med alkohol nu så skulle jag vara full igen.. Jag har verkligen överträffat mig själv med alkoholintag på en kväll (igår)!! Och en del roliga samtal har det blivit idag med prat om allt jag snacka om & gjorde under min härliga fylla igår, haha. Pinsamt läge;)

Nu är jag iaf hemma igen och jag orkar inte lägga in några bilder från gårkvällen nu så det får bli imorgon eller nått. Vi typ halvkollade på Melodifestivalen och som vanligt var Björn bäst! Han äger allt o alla. Jag har fortfarande en helkonstig mage och känner mig som 100 år?! En tung bakfylla kan man väl även kalla det..

Andreas har ringt ett par ggr nu under kvällen också, som vanligt när han super så super han femton ggr mer än vad han borde så vid nio hade han redan druckit alldeles för mycket? Bra jobbat gubben.. Men han är iaf kvar där ännu och jag får väl ett samtal snart igen. Är iaf glad att jag inte joinade dem där ikväll ;)

Nej nu ska jag kolla lite på teven innan jag ska försöka somna, har nog sovit för mycket idag så blir nog svårt.. Imorgon väntar visning på en lägenhet och sen barngympan (tyvärr). Sen blir det nog bara slapp framför teven med Andreas (?) som vanligt på en söndag.

Avslutar med en bild på världens finaste Milton <3


God natt..

På fredag fyller Melissa år så då blir det en repris, HAHA. (aldrig.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback