Fr o m IDAG

Är jag ägare till min underbara etta här i centrum på riktigt:) Var på banken nyss och skrev på det sista och sen kom även Therese (mäklaren) och Robban & Teo (ordförande & vice ordförande) så alla papper är klara och pengarna är nu helt betalda! Grattis till mig. Nu vankas inflyttningspartaj huuuh!!

Nu vet jag även att min månadssumma kommer hamna på 5000 kr (plus elkostnad). Helt okej även om jag hade  velat haft mindre;) Men sen varierar detta också så vet inte ännu riktigt hur det blir. Börjar dock inte betala ordentligt förrän i april om jag minns rätt? Så får passa på och njuta ;D haha.

Nu ska jag börja göra lite middag, är inte alls hungrig och inte alls sugen på köttbullar & potatismos men det var vad Andreas ville ha så då är jag schysst och ställer upp, haha. Men jag funderar dock på om jag ska värma lite ravioli till mig själv istället:) MUMS.

Sen ska vi åka hem till honom för att Marie hade några burkar (?) hon ville att jag skulle kolla igenom.. Och Andreas skulle fixa lite internet ärenden med henne också, sen blir det tillbaka hit till mig och soooova. Roomservice ikväll också som måste ses!

Nej nu maten, bye


Kommentarer
Postat av: Tess

ja det tycker jag. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback