Håll tummarna.. eller nej!

Jag vet inte vad jag känner nu? Är så grymt sugen & spänd men ändå så vågar jag typ inte hoppas. Imorgon får jag ett slutgiltigt besked, aaahh jag vill hoppas men det känns ändå onödigt för det går ju typ aldrig som jag vill! Men håll tummarna, eller nej det kanske är lika bra o låta bli? Haha. Äsch jag förväntar mig ett dåligt besked iaf..

Jag jobbade idag o har inte känt av benet så mycket. Jätteskönt! Men när jag böjer mig ner eller lägger upp benet på nå vis så börjar det igen, aj aj aj. Men jag överlever nog allt. När jag slutade gick jag o hämta Max så gick vi hem till mig. Jag hämtade bara mitt bankomatkort och bytte tröja lite snabbt sen kila vi till bussen för att åka ner till centrum! Vi tog en prommis till donken där vi åt middag, satt i nästan en timme faktiskt för Max åt verkligen sakta bara för att det hände så mycket omkring honom som var grymt spännande att kolla på;)

Sen kila vi in på willys där jag handlade presentpapper, hehe, sen köpte vi även hubba bubba! Sen var klockan redan tio över sex så vi gick till bussen för att åka hemåt igen och vi gick direkt hem för att lämna av Max hos sig. Det blev iaf två timmars umgänge och nästa gång ska jag nog vara med Moa & Clara istället så Max kan gå på bio eller något liknande med sin mami:)

Nu då, jag ska försöka ta tag i min diskhög och i min tvätthög.. Jag har lixom slängt min rena tvätt över halva golvet och det är inte alls bra, sen ska jag även ta en låååång dusch innan Gynning börjar på teve! Tror jag ska sova direkt efter det för jag är jättetrött redan nu. Och jag ska öppna imorgon också så det blir till att gå upp 05.30 :O Alltså måste jag somna tidigt..

Åå jag ska försöka orka lägga in bilder från helgen också, haha. Snart är det ju lördag så då ska jag ta massa nya har jag tänkt;) Men inte lika mkt dricka för min del då inte. Elleeer?

Kommentarer
Postat av: emelie

Joo, kan vi inte köra tbs eller något på fredag? :D

Postat av: Elin

joo jag ska vara med o fira melissa på fredag så då ska vi till tbs men sandra ville att vi skulle dit på lördag så får se hur det blir;)

2008-03-04 @ 20:57:55
URL: http://el1ns.blogg.se
Postat av: Anonym

jaaha okej!

2008-03-04 @ 21:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback