Halsont & värk

Jag vaknade igår o hade lite ont i halsen, idag är det 10 ggr värre:( På barngympan gick det knappt jag kan inte höja rösten alls det gör skit ont.. Sen har jag värk i hela kroppen också efter allt ner&upp packande o bärande, men det är det lätt värt;D Haha.

Hela helgen har gått nu och jag har inte partat alls, nej men jag har ägnat all tid hela helgen åt min lägenhet:) Det var mycket mer grejer än jag föreställt mig att flytta hit. Jag trodde inte att jag ägde så mycket, haha. Men nu är iaf i stort sett allt på plats i min underbara lägenhet. Jag stortrivs!

Nu idag har Andreas & Tomi rivit ut skåpet + bänken i köket åt mig så nu måste det spacklas både på golvet och väggarna där det suttit och sen ska vi lägga klick-golv i hela köket (som är liiiitet). Och sen ska en ny bänkskiva upp som blir dubbelt så stor som den andra så man kan sitta o äta mat där;) Måste också förmodligen riva skåpet bredvid spisen nu när jag köper en ny för den jag ska köpa är 60 o utrymmet är bara 57 :P så då måste jag hitta något som passar måtten jag ska ha.. Men det löser sig nog!

Mamma, pappa, brorsan & Somayeh kom förbi en stund också så nu har nästan hela familjen sett min lya:) Marie & Hasse hälsade på igår också, fick påskliljor med krukor som jag har på uteplatsen av dom o ett gulligt kort, hihi. Sen har Camilla & Micke (och Tilda såklart) varit här både fredag & lördag och hjälpt till med allt<3 Igår kollade vi på melodifestivalen tillsammans hos mig, jättemysigt. Vi bäddade ut soffan så låg vi allihop i den, hihi.

Nu har Tomi precis gått och klockan är snart lite sent med tanke på att det är jobb imorgon. Så när Andreas kommer in igen ska jag hoppa in i duschen o sen blir det nog hopp-i-säng. Han ska inte jobba imorgon heller med tanke på att hans fot inte är bra än, men han ska "jobba" här sa han, tack för allt älskling, du är guld värd<3

Nej nu är det dags för duschen. Ciaaoo

Kommentarer
Postat av: camilla

hur stor är din lägenhet? :) lägg upp lite bilder! hur mkt fick du lägga för den? vad är månadsavgiften? haha nyfiken!

Postat av: elin

haha, jo jag ska lägga upp bilder men just nu håller köket på o fixas så det är lite kaos men så fort jag "kan" så ska jag självklart lägga in. jag betalade 690 000 för den och den är 32 kvm, hyran är på 1410 om jag minns rätt men sen tillkommer några tusen för lånet men det får jag mer exakta uppgifter på imorgon;)

2008-03-10 @ 15:41:15
URL: http://el1ns.blogg.se
Postat av: Titti

Absolut! Länge sen man hörde från dig och såg dig.. haha snacka om old days, innebandyn typ haha :)
nee inte så låångt men iaf .. ska du ha inflyttsningsfest sen när allt är klart?
Du får ha det toppen och krya på dig ej kul och vara sjuk nu!! Bläähh :)
Kram på dig :)

2008-03-10 @ 16:10:47
Postat av: camilla

ok! det låter som ett toppenpris med en superbra månadsavgift :D

2008-03-11 @ 16:01:03
URL: http://metrobloggen.se/millsan
Postat av: Elin

camilla: jaa jag är helnöjd! hur stor är din, kostade, hyra? ;D

2008-03-11 @ 21:04:17
URL: http://el1ns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback