Kul med besökare

Jag skriver min blogg för min egen skull som jag sagt flera gånger tidigare, men det är ju självklart jätteroligt om man har besökare också och igår vet jag inte vad som hände men det blev en himla massa fler då:) Men ändå så vet jag att om jag skulle fråga vilka som läser så skulle bara typ tre stycken våga svara, haha. Det vet jag sen Emmi gjorde så i sin blogg och det var typ 6 som svarade av hur många lixom? Så jag skippar nog det..

Igår blev det film hos C&M och T eftersom Tilda ska sova i bra tid också. Sen spelade vi spel igen och efter det blev det nattmat innan vi bestämde oss för att åka hemåt, var hemma runt halv ett tror jag.

Idag åkte vi upp till min mamma & pappa så att jag kunde lämna lite smutstvätt, haha. Men jag har lite kris på badlakan och jag har ju inte fått min nyckel till tvättstugan ännu så det var lixom därför. Så det här blev nog sista gången hon fick tvätta åt mig (om hon har tur min mami, hihi).

Nu sitter jag hos Camila & Micke igen. Andreas och Micke har åkt till M&H för att byta tvättmaskin och när dem kommer tillbaka igen ska vi fem åka en sväng till ikea:) Passar mig utmärkt eftersom jag behöver lite hyllor, tavelhyllor, drapperi och drapperilina och förmodligen en barstol (om dem jag hade i gillestugan hemma passar i höjd så). Tror även att Andreas ska passa på att handla lite eftersom det snart är dags för honom att flytta in i sin lägenhet:) Den 7 april är det hans tur.

Lär väl bli ett inlägg till sen ikväll eller så. Hej svejs sålänge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback