Löningsdax imorgon

Som jag har längtat. Jag hatar att få lön den 27e. Jag har verkligen sett fram emot den här månadens lön med tanke på att jag nästan varit pank i två veckor, pjuuhh! Men nu när Andreas kom hit (för andra gången) så sprack mina förhoppningar - den jäveln tjänar verkligen pengar! Ja.. tur att han är min älskling då;) haha.

Jag har suttit o räknat på vad jag kommer att göra av med nu på hyran och lånet, el, mobil, bredband och så.. Typ halva min lön ryker åt utgifterna :O Men vad ska man göra då, bo hemma hela livet är inget jag vill. Sen så kommer "hyran" bli mindre och mindre med tiden eftersom att jag betalar av lånet. Skönt det.

Imorgon ska jag hämta Tilda på dagis när jag slutar. Vad vi ska göra har jag ingen aning om men det blir väl att åka hem till mig och äta lite mellis och mysa/busa:) Sen när Camilla & Andreas kommer (lär väl klockan vara fem någonting) blir det en sväng till Maxi så jag kan storhandla! Wohoo, haha. Och då ska min pojkvän få bjuda på käk också, om inte jag o Tilda har ätit redan;)

Skulle även behöva åka förbi Ikea men får se på hur bra humör Andreas är, haha. Sen när vi kommer hem till mig igen ska han få borra & skruva upp lite saker åt mig så det är ordning på  f r e d a g !

Nu kommer mami & papi hit så vi ska bära ner lite grejer till mitt förråd som papi har köpt ett lås till:) Så nu blir jag äntligen av med lite grejer härifrån. Sen när dem åkt hem igen ska jag ta en dusch och sen självklart kolla på So you think you can dance:)

nu är det dags o bära, ciaaooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback