Öronbarnet är tillbaks?

Igår när jag vaknade var mitt vänstra öga ihopklistrat av gegga och inte nog med det så var det helt illrött och hälften så stort som det högra - ögoninflammation tjena hej! Gick till jobbet och jobbade hela dagen iaf och när jag slutat sprang jag ner på apoteket och köpte en ögonsalva.

Sen åkte jag o Andreas till ikea och handlade sängben, sänglådor, fåtölj, en till skärmvägg, en spegel och en taklampa till köket. Anledningen att vi åkte dit var för att köpa golv men det glömde vi :D Haha.

Sen kom Sandra & Öhman förbi och kollade in lägenheten mitt i bygget, dem hade köpt med sig mat också så medan dem käkade passade jag på att duscha. Sen badade jag ögat i saltvatten.. När dem åkt la jag i salva i ögat och somnade väl därefter.

Sen vaknade jag upp vid tolvtiden och bara kände hur hela mitt vänster öra (som jag har nedsatt hörsel i och även ärrskada sen rör..) dunkade som bara den och jag visste direkt att det var illa!! Jag börja självklart störtböla för det gör så jävla ont så Andreas vaknar upp och försöker lugna mig, efter ett tag ger jag upp o ringer min mamma (mamma är bäst när det gör ont) hon tyckte jag skulle ta en ipren o försöka somna om eftersom det var mitt i natten så jag testade.. En halvtimme senare klarar jag inte mer och ringer upp igen så hon & pappa kommer o hämtar upp mig.

Väl inne på akuten finns ingen öronläkare under natten men fick hjälp av nån läkare iaf som gav mig citodon och skrev remiss på att jag skulle komma tillbaka kl 10 idag. När jag kom hem igen tog jag alvedonen o ipren (vågade inte testa den andra) sen hann jag sova i tjugo minuter innan trumhinnan sprack!! Jag gallskrek precis innan den poffa till så A vaknade igen o försökte hjälpa. Sen låg jag o bara njöt av att det äntligen var slut, och tröck örat mot kudden så blodet kom ut.. 

Andreas körde mig imorse och efter en och en halvtimme fick jag hjälp, han gjorde en odling för att det inte alls såg bra ut i örat. Sen skrev han ett recept på kåvepenin så kunde jag åka hem igen.

Andreas släppte av mig här hemma och åkte hem till sig. Jag diskade upp all disk när jag kom hem och nu ska jag gå ner o hämta ut min pencillin tänkte jag. Kl 15.00 ska jag vara på banken med mami o papi för att fixa lånet så det blir betalt idag:)

Sen ska A komma hit och fortsätta hålla på o fixa åt mig men jag ska nog sova själv i natt i min lägenhet, det blir första gången:) Inget jobb för mig imorgon iaf men hoppas det blir bättre så jag kan jobba igen på torsdag!

nej nu ska jag kila till centrum. bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback