Söndags ångest

Jag hatar söndagar, helgen borde vara en dag till. Fast det känns som den här helgen har varit längre än de andra bara för att jag gick ut i fredags istället för igår, så jävla skönt. Inget bakis idag inte.

Dock så fick jag ett mindre roligt samtal imorse.. Andreas hade lyckats hamna i "bråk" igår så han blev utslängd och påhoppad av vakterna vilket gjorde att han fick åka till sjukan idag för att han inte kunde stödja på foten, det visade sig att ledbandet blivit uttöjt. Bra jobbat av vakterna -> idioter! Så nu är han sjukskriven en vecka o får hoppa på kryckor!

När jag klivit upp sen efter samtalet gjorde jag mig i ordning o promenerade upp till Mia för att umgås med Melissa igen:) Fick milanese soppa till lunch (frukost för min del) och sen satt vi o prata som alltid annars.. När klockan var halv två plocka papi upp mig på busshållsplatsen så åkte vi ner till visningen; lägenheten såg ut som man sett på bilderna och den är liiiiten. Iofs har jag inte mkt större nu men där finns inte ens så man kan ha matbord och så är det jättebra insyn utifrån. Så aa den var väl inte det bästa jag sett, men den var i helhet i fint skick (dugligt lixom) och badrummet var rätt nice. Jag ska buda;) Den kan göras så fin & bra och den duger utmärkt åt mig!

Sen var det raka vägen till barngympan o sen efter den plockade vi upp Andreas. När vi kom hem börja jag med middagen som blev lövbiff, kroketter, sallad o bea:) Grymt gott. Nu ligger han på sängen o tuggar tuggummi o jag sitter här på soffan. Om en timme är det Singing Bee så jag ska hoppa in i duschen nu tänkte jag.

Imorgon är det dags för jobb igen o den här veckan kommer bli en evig väntan på att budgivningen ska börja o sen ta slut! Höhö. Men går det inte som jag vill den här gången heller så får jag helt enkelt vänta tills huset är sålt!

Bye bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback