Super-bakis lördag

Min gårkväll vart hårdare än jag nånsin kunnat ana, haha. Det blev iaf att papi körde ner mig till Melissa och vi gick o köpte varsin pizza som vi åt upp hemma hos henne och till den blev det en första cider;) Sen blev det drinkpimplande där hos henne innan vi gick över till TB's.

Jag hade redan fått i mig en del hos henne så jag vågade knappt kolla vakten i ögonen när vi stog utanför, haha. Men jag kom in utan problem såklart och vi körde på ännu hårdare med drickat där inne, utan att jag visste något?! Jag beställde en 4a men Melissa sa 6a till bartendern när inte jag hörde och tydligen så körde han på 8-10or. (därav min fylla kanske?!) Hur som helst så var drinkarna svingoa och det blev en hel del, sen blev jag bjuden på en o annan cider och jag & Melissa körde en shotbricka.

Sen ägde vi dansgolvet en hel del under kvällen men så mycket drickpauser har jag aldrig haft förut, Melissa kör stenhårt;) Andreas kom dit mitt i allt också så det blev en shot med honom och sen när han åkte igen drack jag ännu mer med alla underbara människor som var där, alla på samma gång lixom? Hur kul som helst:)

Kvällen var grymt lyckad och jag vart så jävla besviken när dem tände lamporna och stängde av musiken, varför inte ha öppet längre? Jag ringde iaf min käre papi efter att jag följt med Melissa hem o han kom och hämta mig kvart i tre typ, då hann jag även stå o hänga med alla människor utanför tbs en stund;D haha.

Idag har jag mått mindre bra, suuuuuuperbakis! Jag skulle ha vart hos Melissas syrra vid 12 idag men jag klarade inte av att röra på mig! Jag spydde ett par ggr sen tröck jag i mig ett glas vatten o en ipren efter att jag nästan svimmat i duschen och sov en stund till. När jag sen vaknade var klockan kvart i två så jag fick smått panik;P

Det blev middag på donken nu vid fyratiden, med Melissa, Miranda, Max, Moa o Ninni :) Sen åkte Ninni o vi andra gick o köpte lite gott till kvällen och nu sitter jag här hos Mia igen med M*4 haha! Mias tur att supa idag så jag joinar Melissa med melodifestivalen o massa svull, haha.

Kilar nog hem efter melodifestivalen sen får jag se om jag får besök av Andreas sent i natt?

Slänger nog upp en del bilder från gårkvällen senare också HAHA :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback